Workshops, onderzoekend en inspirerend

Op zoek naar een workshop die mensen uitdaagt om eens anders naar zichzelf en de wereld om hen heen te kijken?

Mijn workshops hebben als doel om te bouwen aan een vreedzame en veilige wereld, waar iedereen zijn plaats kan hebben. Daarvoor laat ik mensen op een vriendelijke en toegankelijke manier kennis maken met intuïtie en energie.

Tijdens de workshops haal ik mensen even uit hun vaste patronen, werp daar licht op, en laat ze nadenken over wat ze nu te doen staat. Waar ben je nu tevreden over en welke delen mogen meer aandacht krijgen?

Iedere workshop krijgt deze lading mee, want dit is de basis voor persoonlijk leiderschap, goed time-management, feedback geven of mentale veerkracht ontwikkelen; om maar wat thema’s te noemen. Je kunt alleen maar waarachtig handelen en denken als je beter weet hoe jij zelf werkt. Je wordt uitgedaagd: hoeveel weet jij van jouw onbewuste overtuigingen, handelingen en bagage van vroeger? En weet je hoeveel impact dat heeft op jouw leven en de wereld om jou heen?

In mijn workshops gaan we naar de kern en draaien we er niet om heen, dat doen we al vaak genoeg. En dat kan met plezier en vrolijkheid! Want serieus zijn doen we ook al zo vaak 😉

 

Jasper workshop

De workshops zijn altijd afgestemd op de groep. Het startpunt is dat punt waar de groep is. Ze duren 60 tot 90 minuten en ik kan aanraden om daarna nog even tijd te nemen om het te laten landen.